miercuri, 6 iunie 2012

Campionatul European de Fotbal 2012

               
 Salutare tuturor.In acest articol voi aborda o tema nu prea originala,de fapt de loc originala inrucat toata lumea pasionata de "sportul rege" scrie acum articole peste articole  despre ea.Bineinteles v-ati dat seama  ca este vorba despre cel mai important eveniment sportiv al anului 2012,Campionatul Eorupean de Fotbal desfasurat pe teritoriile  Ucrainei si Poloniei.
                   Voi incerca sa fiu ca mai original in acest articol cu toate ca majoritatea persoanelor folosesc aceleasi informatii.Ce pot sa va spun despre acest articol este ca va avea mai multe parti si ma voi folosi modelul unei reviste pe care am citit-o inaintea Campionatului Mondial din 2006 , care practic mi-a starnit interesul si  pasiunea pentru doua dintre placerile  mele,fotbal respectiv jurnalism.Prin urmare acest articol va  starni in mine amintiri foarte placute.
                 

Ce imi place la CE 2012

                    In primul rand,dupa cum ati aflat citind articolele precedente,sunt pasionat de spectacolul fotbalistic,deci va fi o placere pentru mine sa ma asez  comfortabil in fotoliu si sa urmaresc meciurile.
                     Un alt motiv pentru care imi place acest turneu final este interesul mai multor persoane pentru competitie.Astfel voi gasi cu siguranta pe cineva cu care sa savurez meciurile(sper doar sa nu fie una din persoanele din articolul precedent).
                     Mai iubesc aceasta competitie pentru valoarea echipelor care participa.Sa nu uitam totusi ca sunt prezenti cei mai buni jucatori de la cele mai bune echipe de club.In afara de asta consider acest campionat mai puternic chiar decat Campionatul Mondial,deoarece mai mult de jumatate din aceste echipe ar putea porni ca favorite la un turneu final international.
                      O alta diferenta fata de Campionatul Mondial   care ma face sa indragesc aceast turneu final  este diferenta de valoare dinre echipe.Daca la Mondial  participa si cateva tari fara o istorie bogata in acest sport  la CE nimeni nu poate nega valoarea si istoria vreo uneia  din echipele ce se confrunta.

Ce imi displace la CE 2012(mai bine spus care sunt lucrurile care "stirbesc" satisfactia totala)

                     Unul dintre acestea este faptul ca nationala Romaniei va urmari turneul la fel ca mine la TV.Mi-as fi dorit ca echipa nationala a tarii noastre sa fie acolo,dar trebuie sa recunosc ca preliminariile au aratat ca nu prea meritam asta.
                      Cel de-al doilea lucru care imi displace este scoala.Va intrebati ce legatura au?Ei bine scoala se termina pe 22 iunie,iar eu termin orele la ora 7 si imi trebuie cam jumatate de ora sa ajung acasa.Prin urmare voi pierde destule meciuri de la acest European(sau,ma rog,o parte din ele).

                      Cam asta ar fi de spus in prima parte a acestui articol.Va astept cu comentarii si pareri si de asemenea va invit sa cititi si celelalte parti.      

Un comentariu:

  1. foarte buna ideea... o lista de post-uri, lucru care ajuta la cresterea traficului!

    RăspundețiȘtergere